De Huisartsopleiding UMCG is trots op alle alumni. We houden dan ook graag contact! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of meld je aan voor de klankbordgroep. We organiseren nascholingen en faciliteren het starten van intervisiegroepen voor alumni.

Wij hebben jou nodig om onze opleiding nog beter te maken; of je nu docent wordt, meedoet aan huisartskundig onderzoek of alleen je tips doorgeeft.

Klankbordgroep

De klankbordgroep is actief sinds 2014 en bestaat uit alumni (praktijkhouders, hidha's en waarnemers) die in onze regio werken. De groep deelt informatie uit hun eigen werk en ontwikkelingen in die huisartsenzorg die gebruikt kunnen worden binnen de opleiding. Zo kunnen we de huisartsopleiding zo goed mogelijk aansluiten op de dagelijkse praktijk. Wil jij ook deel uitmaken van de klankbordgroep? Meld je dan nu aan via de alumni-coördinator.
 

Nieuwsbrief

We sturen 2 keer per jaar een nieuwsbrief aan onze alumni. Wil jij deze ook ontvangen? Schrijf je dan in via de onderstaande knop. Dan krijg jij de volgende nieuwsbrief automatisch in je mailbox.

Nascholing

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en Langdurige Zorg van het UMCG organiseert nascholing voor alumni. We kondigen nieuwe cursussen, zoals de Cursus Praktijkmanagement, aan in de alumni-nieuwsbrief. Aanmelden voor de speciale nieuwsbrief van het AHON kan ook.

Vestigingsinformatie

Wil jij je vestigen in onze regio? Bij de Huisartsopleiding UMCG geven we je graag meer informatie hierover. Dit doen we in samenspraak met de verschillende Regionale Ondersteuningsstructuren (ROS). Stel je vragen via het contactformulier.

Word opleider of docent bij de Huisartsopleiding UMCG

Spreekt het opleiden van toekomstige huisartsen jou aan? Denk er dan eens aan om coassistenten en/of huisartsen in opleiding op te leiden. Daarnaast is het ook mogelijk om naast je werk als huisarts ook 1 of 2 dagen per week als docent/groepsbegeleider te werken.​​​​​​​

Alumni Coördinator

Huisarts en docent/groepsbegeleider Vivian van Vliet is alumni coördinator. Je kunt haar voor meer informatie altijd een e-mail sturen. 

Vivian van Vliet
Alumni coördinator