Simulation Center UMCG

Play. Pause. Fast forward.
Play. Pause. Fast forward.
De zorg is voortdurend in ontwikkeling, en die ontwikkeling gaat steeds sneller. Hoe fijn zou het zijn om af en toe op de pauzeknop te kunnen drukken? Om te ontdekken waar we naartoe willen en te leren wat daarvoor nodig is. Om nog sterker weer aan de slag te gaan. En is dat dan eigenlijk wel pauzeren? Of is dat juist versnellen?
Video bekijken Scannen

Play. Pause. Fast Forward.

Het UMCG Simulation Center is een ziekenhuis in het klein dat je ruimte biedt om te experimenteren, te analsyeren en te versnellen. Een uitdagende en veilige omgeving voor jezelf en je team. Om te trainen, te onderzoeken of om processen te verbeteren. Op basis van jouw doelen creëren we een omgeving op maat, met de juiste vorm en mate van simulatie. Dat kan in één van onze omgevingen, met de nieuwste technologie en unieke voorzieningen, of juist daar waar je elke dag werkt. Zo zoeken we gericht de grenzen van je kunnen op, en leggen we de lat steeds ietsje hoger. Zonder risico voor de patiënt, maar met voor jou altijd de juiste uitdaging.

Nieuws

Ervaringen met simulatie en het simulation center

Simulatie kun je voor veel doeleinden inzetten en het kan je veel opleveren. Wat maakt ons center bijzonder? Onze gebruikers delen hun ervaringen.

Nog vragen?

Wil je weten wat het Simulation Center voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

UMCG
Simulation Center