Simulation Center UMCG

Support voor zorgprofessionals en de gezondheidszorg 
Support voor zorgprofessionals en de gezondheidszorg 
Patiëntenzorg is uitdagend en onvoorspelbaar. Daarom trainen zorgprofessionals en teams constant en zijn ze steeds op zoek naar verbetering van zorgprocessen. Maak kennis met onze gesimuleerde omgevingen en onze experts: leer nieuwe vaardigheden, verleg je grenzen en train samen voor elke uitdaging.  

Trainen, onderzoeken en nieuwe technologie ontwikkelen

Van operatiekamer, IC-unit, verpleegkamer of lesruimte, het Simulation Center UMCG is een ziekenhuis in het klein. Je kunt er alles trainen, onderzoeken en nieuwe technologie ontwikkelen. Zonder de patiënt en de zorg te belasten - maar wel met winst voor de patiënt en zorg. De unieke combinatie van faciliteiten en ons team van ondersteuners, trainers en consulenten zorgen voor een veilige en uitdagende leeromgeving. Een omgeving waarin je samen met experts praktijksituaties simuleert om jezelf, je team en de zorg te ontwikkelen. En ontdek hoe we veiliger, leuker, efficiënter en toekomstgericht werken. In ons eigen center of bij jou op de afdeling.

Nieuws

Ervaringen met simulatie en het simulation center

Simulatie kun je voor veel doeleinden inzetten en het kan je veel opleveren. Wat maakt ons center bijzonder? Onze gebruikers delen hun ervaringen.

Nog vragen?

Wil je weten wat het Simulation Center voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

UMCG
Simulation Center