Ons Simulation Center is een prachtige leeromgeving waar diverse zorgprofessionals dagelijks trainen om zo goed mogelijke zorg te bieden. Dit laten we je graag zien en ervaren op de open dan van het UMCG.
Simulation Center open dag

Dokter of verpleegkundige worden, hoe gaat dat eigenlijk? Hoe leer je hechten, hoe passen al je organen in je lijf en waarom gaat je been omhoog als je er met een hamertje tegen aanslaat? Is het je wel eens opgevallen dat je op veel plekken een botdeel kunt voelen? Welk bot is dat en hoe ziet dat er verder uit? En hoe bereidt een coassistent zich eigenlijk voor op een bevalling? Onze docenten, trainers en studenten vertellen er alles over!

Op zoek naar antwoorden
Wat leer je om op een operatiekamer, kinderafdeling of Intensive Care te kunnen werken. Hoe leer je samenwerken met alle verschillende disciplines in het ziekenhuis? Waar let je op als een patiënt ineens verslechtert? En wat moet je doen bij een hartstilstand of heftige bloeding? Tijdens de open dag kun bij ons op zoek naar de antwoorden. En natuurlijk is er ruimte voor jouw eigen vragen. Want wie kan er nou beter vertellen hoe je dokter wordt dan de coassistent!?

Het UMCG opent de deuren op zaterdag 10 juni 2023 van 10.00-15.00 uur. Wees welkom!