Specialisten ouderengeneeskunde opleiden

Voor opleiders en docenten
Voor opleiders en docenten

Opleiders en docenten zijn cruciaal in de opleiding van de aios. De opleider heeft als belangrijkste taak om de aios te begeleiden bij het verwerven van de competenties en vaardigheden voor het vak van specialist ouderengeneeskunde. De opleider is aanspreekpunt, rolmodel, coach en collega. Bekijk ook het competentieprofiel. In de handleiding is informatie te vinden voor opleiders.

​​​​​​​Als docent kan je jouw kennis delen en specialisten ouderengeneeskunde in spe zien groeien in hun nieuwe rol. Als docent  ben je het aanspreekpunt voor de aios en hun opleiders in de instelling. Je bent de verbinder tussen hen en de opleiding.

Opleidershandboek

In het opleidershandboek staat informatie over het opleiden van aios.

Opleider en/of docent worden?

Nieuwe opleiders en docenten zijn meer dan welkom! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk dan eens aan werken bij de Opleiding Ouderengeneeskunde. We zoeken specialisten ouderengeneeskunde als opleider en/of naast hun werk in de instelling, ook als docent de nieuwe generatie specialisten ouderengeneeskunde wil inspireren en opleiden. Daarnaast zijn we ook op zoek naar gedragswetenschappers. Zij vormen een duo met een specialist ouderengeneeskunde en begeleiden samen een groep aios.

Contact

​​​​​​​Heb je interesse en wil je meer informatie? We vertellen je graag meer over de opleiding en mogelijkheden. Stuur een mail of bel.