Voedselveiligheid op verpleegafdelingen, basiscursus

Datum:
MEERDERE STARTDATA 2021
Soort cursus:
Cursus

Goede voeding is belangrijk voor het genezingsproces van patiënten. Het is in het belang van de patiënt dat het UMCG goede voeding verstrekt en ook veilig met de voeding omgaat. De voedselveiligheidsnorm ISO 22.000 schrijft voor hoe ziekenhuizen met voeding moeten werken. In de basiscursus ‘Voedselveiligheid op verpleegafdelingen’ leer je hoe je werkt volgens de norm. De cursus is in samenwerking met het cluster voedingszorg van de facilitaire dienst van het UMCG ontwikkeld.

  • Doelgroep

    UMCG-medewerkers die zich bezig houden met het bereiden, serveren en bewaren van voeding op verpleegafdelingen: voedingsassistenten, afdelingsassistenten, helpenden en assistenten in de zorg. De cursus kan ook op maat ontwikkeld worden. Dit kan ook voor niet-verpleegafdelingen: HACCP ISO 22000.

    Duur

    De cursus duurt één dag van 08.30-16.30 uur.

  • Programma

    Startdata
    Dinsdag 26 oktober 2021 - 18.30-16.30 uur

    Locatie
    Onderwijscentrum UMCG

  • Kosten

    Deelnamekosten ad € 195,- per persoon worden gefinancierd vanuit het Algemeen Opleidingsbudget. Eventuele verletkosten zijn voor rekening van de afdeling.

    Inschrijving

    1. Log in op het LMS, de link leidt je rechtstreeks naar de juiste cursuspagina
    2. Klik op 'Inschrijven'
    3. Schrijf je in voor de door jou bedoelde training bij Onderdelen/Events

  • Wenckebach Instituut UMCG
    Secretariaat School of Nursing & Health
    (t) 050 - 36 19 208 (e) c.m.koenes@umcg.nl