Verpleegkundig Oncologisch Symposium

Grensverleggend
Grensverleggend
Periode:
Soort cursus:
Congres

Op vrijdag 20 januari 2023 vindt de tiende editie plaats van het Verpleegkundig Oncologisch Symposium. Onder de titel 'Grensverleggend' vertellen sprekers hoe grenzen in de oncologische zorg worden verlegd, door het ontwikkelen van nieuwe vormen van behandeling. We delen kennis over de zorg voor patiënten 'van over de grens'. Er is aandacht voor palliatieve zorg: aan de grens van dit leven... En we nemen afscheid van Henny van Essen, verpleegkundig consulent Medische oncologie en voorzitter van de symposium commissie. Tijdens haar carrière heeft zij letterlijk (als verpleegkundige werkzaam in het Midden-Oosten) en figuurlijk (als initiator en organisator van de AYA zorg) grenzen verlegd. Alle reden om haar op deze dag in de schijnwerpers te zetten
 

 • Doelgroep

  Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners die werkzaam of geïnteresseerd zijn in de oncologische patiëntenzorg.

 • Programma

  Meer informatie over het programma volgt.

  Locatie
  Nader te bepalen

  Accreditatie

  Accreditatie wordt aangevraagd bij de V&VN (Kwaliteitsregister V&V en VSR).

 • Kosten

  Deelname aan dit symposium kost € 50,- per persoon. Studenten die voltijds de HBO-V (differentiatie Oncologie) volgen, kunnen voor € 25,- deelnemen.

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar: d.l.hoogvliet@umcg.nl, dan informeren wij je zodra je je kunt inschrijven.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Postacademisch Onderwijs
  (t) 050 – 361 9024 (e) d.l.hoogvliet@umcg.nl