Reanimatie + AED: Basic Life Support bij volwassenen

Datum:
MEERDERE STARTDATA
Soort cursus:
Cursus

Tijdens de reanimatietraining 'Basic Life Support (BLS)' fris je je kennis op en train je je vaardigheden in het verrichten van een reanimatie bij volwassenen.
 

 • Doelgroep

  UMCG-medewerkers

  Duur

  De training bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. De theorie bestudeer je in je eigen tempo via e-learning. De praktijktraining duurt ongeveer drie uur.

 • Programma

  De training is gebaseerd op de nieuwste richtlijnen van de NRR. De training behandelt de kennis, inzichten en vaardigheden die vereist zijn voor het reanimeren van een volwassene. De training besteedt tevens aandacht aan de AED.

  Het theoretische gedeelte volg je via e-learning en kun je in je eigen tijd doorlopen. In overleg met de trainer spreek je een datum af voor de praktijktraining. Deze vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag en verder in overleg.

  Locatie
  Simulation Center UMCG

  Docent

  Wim Grimberg
  Monique Timmer
  Docenten Reanimatie

  Accreditatie

  De training is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister V&V. Het aantal accreditatiepunten vind je in het online register.

 • Kosten

  Deelnamekosten ad € 50,- worden gefinancierd vanuit het Algemeen Opleidingsbudget.

  Inschrijving

  Deelname aan deze cursus is aan een minimum en maximum aantal gebonden. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Monique Timmer (e) [email protected]