ESN-nascholing

Triple H: Hepato(spleno)megalie, Hyperammoniëmie en Hoe te handelen
Triple H: Hepato(spleno)megalie, Hyperammoniëmie en Hoe te handelen
Periode:
Soort cursus:
Cursus

De jaarlijkse nascholing van de Vereniging tot bevordering van onderzoek naar Erfelijke Stofwisselingsziekten in het Nederlandse taalgebied (ESN) heeft deze keer als thema: metabole ziekten als oorzaak van leverziekten. 

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal inspirerende presentaties waarbij de sprekers ieder vanuit hun eigen vakgebied ingaan op het thema, zoals de klinische presentatie en laboratoriumdiagnostiek. Daarnaast is er een patiëntendemonstratie. In de middag staat een carrousel gepland waarbij kleinere groepen uiteengaan om dieper op deze onderwerpen in te gaan. 

 • Doelgroep

  De nascholing is bestemd voor kinderartsen, internisten, (kinder)neurologen, klinisch chemici, klinisch genetici, laboratoriumspecialisten, diëtisten en zij die in opleiding zijn in deze vakgebieden. Andere geïnteresseerde zorgprofessionals zijn ook van harte welkom. 

  Duur

  De nascholing duurt van 09.00-16.30 uur.

 • Programma

  Meer informatie over het programma volgt.

  Locatie
  De nascholing vindt plaats in het UMCG.

  Accreditatie

  Accreditatie wordt aangevraagd bij: ADAP (diëtisten), NIV, NVK, NVKC, NVN en VKGN.

  Organisatie

  Team Postacademisch Onderwijs Geneeskunde (PAOG) van het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG in samenwerking met de nascholingscommissie van de ESN

 • Kosten

  De kosten voor deelname zijn nog niet bekend.

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heeft u interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar: paog@umcg.nl, dan informeren wij u zodra u zich kunt inschrijven.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Postacademisch Onderwijs
  (t) 050 – 361 1402 (e) paog@umcg.nl