Basismodule Acute Zorg

Datum:
MEERDERE STARTDATA
Soort cursus:
Opleiding

De Basismodule Acute Zorg (BAZ) is een module die voorziet in de kennis die nodig is voor het behalen van de vijf generieke basis EPA’s Acute zorg. Het opleidingsstelsel waarvan dit onderwijs deel uitmaakt is/wordt vormgegeven in het project CZO Flex level. Binnen dit project zijn vijf generieke EPA’s aangemerkt, waarvan de toevertrouwde bekwaamheid een voorwaarde is voor de zogenaamde kern EPA’s en specifieke EPA’s in de acute zorg praktijk.

 • Doelgroep

  Verpleegkundigen en andere professionals aan wie EPA’s gaan worden toevertrouwd in een Acute Zorg praktijk.

  Duur

  De Basismodule Acute Zorg duurt ongeveer zes maanden. De tijd die je nodig hebt om je EPA's te behalen is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de voortgang en beoordeling van je werk.

  Het onderwijs is geroosterd in twee dagen per drie weken contactonderwijs. Dit onderwijs kan klassikaal plaatsvinden en/of online.

 • Programma

  Een gedegen voorbereiding is noodzakelijk en dit is ook het uitgangspunt. De meest gevolgde werkvorm is die van Team Based Learning.

  Startdata 
  21 februari 2023
  27 maart 2023
  11 april 2023
  15 mei 2023
  12 juni 2023

  Accreditatie

  De BAZ is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V. Het aantal punten vind je in het online register.

 • Kosten

  Deelname aan deze module kost € 2.935,- per persoon.

  Inschrijving

  Om personeelsbeleid en opleidingscapaciteit op elkaar af te stemmen, maken we gebruik van een reserveringssysteem. je kunt je alleen inschrijven als er een plaats gereserveerd is. Voor meer informatie en een inschrijflink kun je contact opnemen met Marieke Duursma (medewerker cursusadministratie) [email protected]l.

  In verband met capaciteitsafspraken in een convenant van Zorg voor het Noorden wordt bij de plaatsing van kandidaten prioriteit gegeven aan kandidaten die EPA’s gaan behalen in een acute zorg praktijk.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  School of Nursing & Health | Onderwijsadministratie Zorgopleidingen
  (t) 050 - 36 17013 (e) [email protected]