Anatomische modules

Programma najaar 2021
Datum:
MEERDERE DATA NAJAAR 2021
Soort cursus:
Cursus

Voor de opleiding in een snijdend specialisme is kennis van en inzicht in de chirurgische anatomie onontbeerlijk. De Werkgroep Chirurgische Anatomie van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde ontwikkelde voor alle arts-assistenten Algemene Chirurgie of een deelspecialisme de cursus Chirurgische Anatomie.

 • Doelgroep

  AIOS van de Algemene Chirurgie of een deelspecialisme (alle jaargangen). 

 • Programma

  Het programma per module ziet er als volgt uit:

  09.45 Ontvangst en registratie
  10.00 Presentatie anatomie door anatoom
  10.45 Pauze
  11.00 Presentatie kliniek-chirurgie door chirurg
  12.00 Lunch
  13.00 Dissectie snijzaal anatomie onder leiding van anatoom en chirurg
  14.30 Wisseling groepen
  16.00 Einde

 • Kosten

  Deelname kost € 195,- per module.

  Werkzaam binnen het UMCG
  Ben je op het moment van de cursus als aios werkzaam in het UMCG, dan worden de kosten voor deelname gefinancierd vanuit een centraal aios-budget. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je het volledige inschrijfformulier correct invult. Bij factuurgegevens kun je de gegevens van jouw instelling invullen.

  Werkzaam elders
  Ben je op het moment van de cursus als aios werkzaam in een van de andere instellingen, dan kun je de factuur laten adresseren aan de instelling waar je ten tijde van de cursus werkzaam bent. Op het inschrijfformulier kun je het factuuradres opgeven.

  Inschrijving

  Deelname is aan een maximum aantal gebonden, inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Wij informeren je zo snel mogelijk over plaatsing. Annulering is mogelijk tot vier weken voorafgaand aan de module. In dat geval worden administratiekosten (€ 15,-) doorberekend.

  Data najaar 2021
  Meer informatie over de data volgt.

  Let op: je kunt slechts één keer het inschrijfformulier invullen. Wanneer je je al hebt ingeschreven en je wilt nog een module volgen, stuur dan een e-mail naar w.moek@umcg.nl

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  (t) 050 - 361 2755 (e) w.moek@umcg.nl