Dutch Society for Simulation in Healthcare (DSSH) congres 2024

Simulatie en serious games worden steeds belangrijker voor het oplossen van grote vraagstukken in de zorg. Om de zorg te helpen transformeren moeten we blijven anticiperen, motiveren, presteren en innoveren. De Dutch Society for Simulation in Healthcare (DSSH) organiseert op 7 en 8 maart hun jaarlijkse congres in het UMCG. Wees erbij!
DSSH congres 2024

De Dutch Society for Simulation in Healthcare (DSSH) verenigt zorgprofessionals die kennis hebben over of onderzoek doen naar simulatie in de zorg. Op basis van actuele thema's is een mooi programma samengesteld met diverse workshops. Op 7 maart maak je tijdens de DSSH Experience kennis met de kracht van simulatie tijdens interactieve workshops en verrassende demo's. Op 8 maart vindt het eigenlijke DSSH-congres plaats: de plek waar innovaties, onderzoek en best practices gedeeld worden met de community.

Doelgroep

Iedereen die met simulatie in de zorg te maken heeft, zoals DSSH-leden, aios verpleegkundigen, (para)medici, studenten uit Nederland en Vlaanderen, onderzoekers en ontwikkelaars.

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gestart. Wil jij deelnemen of meer weten? Het complete programma, meer informatie en een inschrijfformulier vind je elders op deze website via de onderstaande knop.

Inschrijven