Op te leiden EPA-experts gezocht!

Het EPA-expertisecentrum is op zoek naar een aantal –nog op te leiden- EPA-experts om toekomstige consultatie- en validatietrajecten te begeleiden. Deze EPA-expert wordt door de eigen organisatie ‘uitgeleend’ om bij te dragen aan de ontwikkeling van landelijke EPA’s voor CZO-opleidingen. 
De EPA-expert zal een aantal trajecten begeleiden in de komende jaren. Een traject kost gemiddeld 10 uur tijd, verdeeld over een periode van enkele maanden. Wij verzorgen een training om EPA-experts voor te bereiden op deze leuke klus.  
 

Profiel EPA-expert

Wie ben je?  

  • Je bent enthousiast over de mogelijkheden die EPA-gericht opleiden biedt;
  • Je hebt ervaring met EPA’s en bij voorkeur ook met EPA-ontwikkeling, bijvoorbeeld als praktijkopleider, theorieopleider of projectleider flexibel opleiden;
  • Je hebt een ‘overstijgende’ blik;
  • Je kunt en mag ‘in kind’ een aantal uren werktijd besteden aan deze landelijke taak.

Wat bieden wij?  

Een workshop van de EPA-ontwikkelexperts die werken voor het EPA-expertisecentrum: 
  • EPA’s en hun flexibele mogelijkheden;
  • Introductie in het consultatie- en validatietraject en de verschillende taken van de EPA-expert: check in,  advisering samenstelling werkgroep en klankbordgroep, check & advies EPA-titels en EPA-uitwerking, begeleiding consultatie- en validatiebijeenkomst, oefencases. 
De workshop is een bijeenkomst (in Utrecht) in de maand juni en duurt een (ruim) dagdeel. Bij veel belangstelling maken we een selectie gemaakt uit de kandidaten, waarbij we streven naar een goede balans in: professionele achtergrond, soort organisatie en regionale spreiding. 

Interesse?

Heb jij interesse om in de rol van EPA-expert voor het EPA Expertisecentrum aan de slag te gaan? Of ken je iemand die geïnteresseerd is? Stuur ons dan een korte e-mail met je motivatie, en geef aan wat je EPA ervaring is.

EPA Expertisecentrum