Timemanagement, grip op je werk en rust in je hoofd

Datum:
DATUM NOG NIET BEKEND
Soort cursus:
Cursus

Je komt thuis met een tevreden gevoel. Alles wat je deze week had willen doen, heb je gedaan. Je mail is verwerkt. Je hebt overzicht op je lopende projecten. Bovendien heb je enkele onverwachte klussen afgehandeld en weet je wat je de komende week gaat doen.

Onmogelijk? Dan is een training timemanagement iets voor jou. Tijdens deze training sta je stil bij welke invloed je zelf kunt uitoefenen op je werk en omgeving, bijvoorbeeld door je grens aan te geven of inzicht te krijgen in je persoonlijke werkstijl. Daarnaast ga je aan de slag met het verbeteren van je persoonlijke productiviteit met Outlook. Je leert hierbij hoe je je werk overzichtelijk in kaart brengt, hoe je efficiënt mailstromen verwerkt en hoe je weer grip krijgt op je werkzaamheden. 

 • Doelgroep

  Alle UMCG-medewerkers die een grote verscheidenheid aan taken en projecten hebben waarbij zij zelf de verantwoordelijkheid hebben voor de indeling van het werk. Dit betreft vooral medewerkers die veel achter het bureau zitten, mail verwerken en vergaderen.

  Wel belangstelling voor de training, maar je herkent jezelf niet in deze specifieke doelgroep? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Doel

  Na afloop van deze training:

  • Ben je beter in staat je prioriteiten te bepalen
  • Heb je inzicht in je persoonlijke werkstijl en kun je deze effectief inzetten in je werk
  • Kun je bewuster reageren op verzoeken waardoor je meer grip krijgt op je tijdsbesteding
  • Heb je overzicht over je werk; je taken en projecten zijn handig in Outlook georganiseerd
  • Kun je efficiënt e-mails verwerken en je agenda optimaal gebruiken
 • Programma

  Deze training bestaat uit twee onderdelen: Persoonlijke effectiviteit en Productief met Outlook. Het programma is één geheel en bestaat uit zes dagdelen.

  Voor het onderdeel Productief met Outlook wordt de groep na de eerste dag in tweeën gesplitst (ochtend of middag). Voorafgaand aan de training hoor je of je ingedeeld bent in de ochtend- of middaggroep. Het onderdeel Persoonlijke effectiviteit volgt de hele groep gezamenlijk.

  Trainingsdata:
  Meer informatie over de trainingsdata volgt.

  Locatie
  Onderwijscentrum UMCG

 • Kosten

  Deelnamekosten ad € 1.075,- worden gefinancierd uit het Centraal Opleidingsbudget. Eventuele verletkosten komen ten laste van de afdeling.

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heb je interesse in deelname? Meld je dan aan als volger van deze training in het LMS:
  1. Schrijf je in op de cursus
  2. Klik op 'Hou me op de hoogte'
  3. Je ontvangt een notificatie zodra er nieuwe data beschikbaar zijn

 • P&O Advies en Ontwikkeling
  Mw. A. (Astrid) Goedhuis, Planning & Organisatie 
  (t) 050-3614135 (e) [email protected]

  Inhoudelijke vragen
  Dhr. J. de Jeu, trainer Wenckebach Instituut
  (t) 050-3614896 (e) [email protected] 

  Mevr. dr. R.C. Niessen
  RCN Advies & Training
  (t) 06-42331170 (e) [email protected]
  www.rcnadvies.nl