PA!N Congres

Datum:
DATUM NOG NIET BEKEND.
Soort cursus:
Congres

De Pijn Alliantie in Nederland (PA!N) is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, para- en perimedische en verpleegkundige beroepsgroepen en patiënten. PA!N heeft als doel om de zorg voor patiënten met pijn te verbeteren door in te zetten op: beter onderwijs, kennisverspreiding, wetenschappelijk onderzoek, interdisciplinaire samenwerking en beleid. PA!N is een chapter van de European Federation of IASP Chapters (EFIC) en de International Association for the Study of Pain (IASP).

Het volgende PA!N congres vindt plaats in 2022 of 2023. Meer informatie over het programma volgt.

 • Doelgroep

  Anesthesiologen-pijnbehandelaars, revalidatieartsen, kinderartsen, geriaters, neurologen, neurochirurgen, oncologen, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, verslavingsartsen, psychologen, AIOS vanuit genoemde doelgroepen, anesthesiemedewerkers, verpleegkundigen, PA, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychiaters, orthopeden en overige belangstellende zorgprofessionals.

 • Programma

  Meer informatie over het programma volgt.

 • Kosten

  De kosten voor deelname zijn nog niet bekend.

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar: paog@umcg.nl, dan informeren wij je zodra je je kunt inschrijven.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Secretariaat PAO
  (t) 050-3611402 (e) paog@umcg.nl