Refereerbijeenkomst Consortium Psychiatrie

Periode:
Soort cursus:
Lezing

Het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) van het Universitair Medisch Centrum Groningen is gastheer van de refereerbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn een gezamenlijke activiteit van het UCP en het Opleidingsconsortium Noord-Nederland en worden inhoudelijk verzorgd door de vier opleidingen in de regio. De data van de laatste bijeenkomst in 2021 is 15 november.

 • Doelgroep

  Psychiaters, aios en verpleegkundig specialisten GGz

 • Programma

  15.45  Inloggen
  16.00  Start programma
  17.55  Pauze
  18.55  Vervolg programma
  20.40  Afsluiting

  Meer informatie over het programma volgt.

  Locatie
  De refereerbijeenkomst vindt online plaats. Er is deze keer ook weer (onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen) een beperkt aantal fysieke plaatsen beschikbaar. 

  Accreditatie

  Accreditatie is aangevraagd bij de NVvP en het VSR.

  Organisatie

  Het Universitair Centrum Psychiatrie en het Opleidingsconsortium Noord-Nederland in samenwerking met Postacademisch Onderwijs Geneeskunde (PAOG) van het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG.

 • Kosten

  Online deelname aan de nascholingsbijeenkomst kost € 50,- voor psychiaters en andere artsen en € 45,- voor verpleegkundig specialisten en overige zorgprofessionals. 
  Fysieke deelname (inclusief eten) aan de nascholingsbijeenkomst kost € 65,- voor psychiaters en andere artsen en € 60,- voor verpleegkundig specialisten en overige zorgprofessionals. Deelname voor opleiders, aios en gasten van de aios die een refereraat houden is gratis.  U kunt online (via IDEAL) betalen.
   

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heeft u interesse in deelname? Vul dan het 'Houd mij op de hoogte-formulier' in, dan informeren wij u zodra u zich kunt inschrijven.

 • Over uw inschrijving:
  Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Secretariaat Postgraduate School of Medicine
  (t) 050-36 11402 (e) paog@umcg.nl

  Voor overige vragen:
  A.M. Juurlink, bureau onderwijs UCP
  (t) 06- 5525 7213 (e) a.m.juurlink@umcg.nl