Point of Care Testing: ‘Grip op groei’

Periode:
Soort cursus:
Congres

Point of care testing is niet meer weg te denken uit de eerste, tweede- en derdelijns zorg, maar ook in de thuissituatie zou POCT steeds belangrijker kunnen gaan worden. Alle laboratoria die point of care diagnostiek ondersteunen, worstelen met de vraag hoe we tegemoet kunnen blijven komen aan alle wensen en ontwikkelingen zonder de grip te verliezen. Tijdens ons symposium komen nieuwe inzichten en ontwikkelingen aan bod en wordt aandacht besteed aan het onderhouden van bekwaamheid. We sluiten het symposium af met een paneldiscussie. Aansluitend vindt er een borrel plaats.

Het belooft een waardevolle dag te worden met een interessant programma!

 • Doelgroep

  Alle analisten, coördinatoren en klinisch chemici die zich bezighouden met point of care diagnostiek in Nederlandse laboratoria.

  Duur

  Ontvangst en inschrijving 09:00 uur. Afsluiting 15:30 uur met aansluitend een borrel. Aanvangs- en eindtijd onder voorbehoud.

 • Programma

  Meer informatie over het programma volgt.

  Locatie
  Onderwijscentrum UMCG

  Organisatie

  POCT-team Laboratorium Geneeskunde UMCG en Centrum Bij- en Nascholing Wenckebach Instituut Onderwijs en Opleiden (WIOO). Dit symposium komt mede tot stand dankzij bijdragen van onze hoofsponsor Roche en de firma's Novabiomedical Benelux BV, Radiometer Benlux BV en Siemens Healthineers NL B.V..

 • Kosten

  De kosten voor deelname bedragen €100,--

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heeft u interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar [email protected]l, dan informeren wij u zodra u zich kunt inschrijven.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Postacademisch Onderwijs
  (t) 050 – 361 1757 (e) [email protected]