Klinische avond MKA/CTM

Datum:
DATUM NOG NIET BEKEND
Soort cursus:
Cursus

Deze online klinische avond is het vervolg op klinische avonden van 2020 en 2021, waar de mogelijkheden voor immediaat implanteren en de screening op parodontale afwijkingen aan de orde zijn geweest. Er zijn vele situaties denkbaar waarin immediaat implanteren niet mogelijk is en een implantologische behandeling specifiek moet worden voorbereid, uitgesteld of helemaal niet plaatsvindt. In deze klinische avond staan we stil bij patiënten met uitgebreid botverlies, systemische ziekten en de wens tot implantologie en onze huidige werkwijze met betrekking tot de verwijzing en indicatiestelling voor implantologische behandelingen.

 • Doelgroep

  Tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten, mondhygiënisten, tandtechnici, aios vanuit genoemde vakgebieden, studenten tandheelkunde en mondhygiëne en andere geïnteresseerde zorgprofessionals.

 • Programma

  Meer informatie over het programma volgt.

  Locatie
  Nader te bepalen.

  Accreditatie

  Accreditatie wordt aangevraagd bij KRT, KRM, NVMKA en NVvO.

  Organisatie

  Postacademisch Onderwijs Geneeskunde van het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden in samenwerking met de afdeling Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde en Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het UMCG.

 • Kosten

  De kosten voor deelname zijn nog niet bekend.

  Voor medewerkers van de afdelingen MKA-chirurgie, Orthodontie en Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde UMCG zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

  Inschrijving

  Inschrijving is nog niet mogelijk. Heeft u interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar: paog@umcg.nl, dan informeren wij u zodra u zich kunt inschrijven.

 • Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
  Secretariaat Postacademisch Onderwijs
  (t) 050-3613307 (e) paog@umcg.nl